Ruilen en retourneren

Mocht het bestelde artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling het artikel aan ons te retourneren. De 14 dagen gaan in op de dag waarop de vervoerder het pakket heeft afgeleverd op het gewenste adres of op het door jou gemachtigde adres (bijvoorbeeld bij de buren of op een ophaalpunt). Bij je bestelling wordt altijd een retourformulier meegezonden. Als het retourformulier onverhoopt niet bij je bestelling zit, dan kun je deze hier downloaden.

Voorwaarden retourneren

Het passen van je artikelen is uiteraard toegestaan, mits dit binnenshuis is. Zorg ervoor dat het te retourneren artikel voorzien is van de originele labels en verzend het product in de originele verpakking. Retourzendingen moeten altijd aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Artikelen moeten voorzien zijn van de originele kaartjes;
  • Artikelen mogen niet gedragen en/of gewassen zijn;
  • Artikelen moeten in de originele staat verkeren en niet beschadigd zijn;
  • Badkleding mag alleen gepast worden met ondergoed.

Wordt aan één of meerdere voorwaarden niet voldaan, dan kunnen we de retourzending helaas niet accepteren.

Kosten retourneren

De kosten voor het retourneren van je artikel(en) zijn voor eigen rekening. Je kan zelf kiezen met welke vervoerder je je artikel(en) verzendt. Indien wij je het verkeerde product hebben geleverd, of een andere fout hebben gemaakt, nemen wij de kosten van de retourzending voor onze rekening.

Retouradres

Retourzendingen kunnen verzonden worden naar onderstaand adres:

Sport ‘N Styles
Claes Tillyweg 8
2031 CW Haarlem

Retourneren in de winkel

Het is ook mogelijk je bestelling te retourneren in onze winkel. Je bent op tijd met het terugbrengen als je dit binnen de termijn van 14 dagen doet. Ook hierbij geldt dat het bedrag wordt teruggestort via de betaalwijze van je bestelling.

Terugbetaling

Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk na ontvangst, uiterlijk binnen 30 dagen, terugbetaald. Het bedrag wordt teruggestort via de betaalwijze van je bestelling.