Ruilen en retourneren - Sport 'N Styles

Ruilen en retourneren

Ruilen

Is de bestelde maat van het artikel niet naar wens? Je kunt je bestelling gemakkelijk ruilen in onze winkel in Haarlem. Woon je niet in de buurt? Dan kun je de gewenste maat online bestellen en de verkeerde maat retourneren.

Retourneren

Ben je toch niet helemaal blij met je aankoop? Ongedragen artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Om de aankoop (of een deel van de aankoop) te kunnen retourneren dien je het retourformulier ingevuld bij de retourzending te voegen zodat wij je retour zo snel mogelijk af kunnen handelen. Het retourformulier kan je downloaden via onderstaande knop.

 

Wij sturen het retourformulier niet meer standaard mee omdat in 90% van de gevallen het formulier niet nodig blijkt te zijn. Door digitaal het formulier aan te bieden gaan wij samen onnodige papierverspilling tegen.

Kosten retourneren
De kosten van de retourzending van je producten zijn voor eigen rekening.

Terugbetaling

Het aankoopbedrag van de geretourneerde producten wordt zo spoedig mogelijk na ontvangst door ons teruggestort, uiterlijk binnen 10 werkdagen.

Heeft u geen verzendkosten betaald en stuurt u één of meerdere items retour waardoor uw resterende orderwaarde onder de €75 komt? Dan zijn wij genoodzaakt €4,95 in te houden op het terug te betalen bedrag om de verzendkosten te dekken.

Retourvoorwaarden

  • Artikelen moeten voorzien zijn van de originele kaartjes
  • Artikelen moeten ongedragen, niet gebruikt en niet gewassen zijn
  • Artikelen moeten in de originele staat verkeren en niet beschadigd zijn
  • Badkleding mag alleen gepast worden met ondergoed

Retouradres
Retourzendingen kunnen worden verzonden naar onderstaand adres:

Sport ’N Styles
Gedempte Oude Gracht 88
2011 GV Haarlem

Overige vragen
Heb je specifieke vragen over het retourneren of vragen over het ruilen van een product? Neem dan contact met ons op via info@sportnstyles.nl of via telefoonnummer 023 – 5310135.