WILSON - CLASH 100 tennisracket

De Wilson Clash 100 is een nieuw tennisracket in de serie van Wilson. Het racket biedt de...meer
Productinformatie "WILSON - CLASH 100 tennisracket"

De Wilson Clash 100 is een nieuw tennisracket in de serie van Wilson. Het racket biedt de optimale balans tussen power en controle, waardoor het racket geschikt is voor spelers op diverse niveaus. 


Dit racket heeft een medium gewicht van 295 gram dat zorgt voor veel controle, maar tegelijkertijd ook de nodige power biedt. Het balanspunt in het midden, 310 mm, draagt  tevens bij aan een goede combinatie van controle en power. Het middelgrote racketblad van 645cm2 geeft meer snelheid aan de bal mee en biedt een goede mix tussen power en controle.

Het racket is voorzien van twee nieuwe technologieën. Allereerst biedt de FreeFlex technologie een hogere flexibiliteit van het racket, waardoor je een betere controle ervaart met het terugbrengen van de bal. Daarnaast vult de StableSmart technologie het racket aan door stabiliteit en power te bieden aan het flexibele frame. De combinatie van de twee technologieën geeft de speler meer controle over de nauwkeurigheid van de slagen en meer vertrouwen over elke slag.

 

Geslacht: Dames, Heren
Merk: Wilson
Sport: Tennis
Kleur: Zwart
Producttype: Tennisrackets
Verdere links naar "WILSON - CLASH 100 tennisracket"
Laatst bekeken