2 van 44
Geen resultaten gevonden voor de filter!
CYELL - SUNSET GLITZ badpak - wit - Haarlem CYELL - SUNSET GLITZ badpak - wit
Ga voor een 70s' sfeer met een modern randje in dit retro gestreepte badpak. Dit badpak heeft een elegant metalen U-detail tussen de cups. Verkrijgbaar in cup B en D, maat 38 - 42. Is dit product niet meer beschikbaar in uw maat of wilt...
€ 99,95 *
CYELL - CHARMER bikinislip - zwart - Haarlem CYELL - CHARMER bikinislip - zwart
Met een luxueuze ribstof is Charmer verre van een 'gewone' zwarte bikini. Dit bikinibroekje heeft een lage taille en speelse touwtjes aan de zijkanten. Verkrijgbaar in maat 36 - 40. Is dit product niet meer beschikbaar in uw maat of wilt...
€ 34,95 *
CYELL - SUNSET GLITZ bikinislip - wit - Haarlem CYELL - SUNSET GLITZ bikinislip - wit
Ga voor een 70s' sfeer met een modern randje in dit retro gestreepte bikinibroekje. Dit bikinibroekje heeft een lage taille en is dankzij de striksluitingen aan de zijkanten verstelbaar in breedte. Verkrijgbaar in maat 38 en 40. Is dit...
€ 34,95 *
CYELL - AFRICAN OASIS bikinislip - zwart wit - Haarlem CYELL - AFRICAN OASIS bikinislip - zwart wit
Luipaardprint is een absolute must-have in je bikinilade deze zomer. Dit bikinibroekje heeft een medium taille en is verkrijgbaar in maat 38 - 42. Is dit product niet meer beschikbaar in uw maat of wilt u liever in de winkel passen?...
€ 34,95 *
CYELL - SUNSET GLITZ bikinislip - wit - Haarlem CYELL - SUNSET GLITZ bikinislip - wit
Ga voor een 70s' sfeer met een modern randje in dit retro gestreepte bikinibroekje. Dit bikinibroekje heeft een medium taille en is verkrijgbaar in maat 38 en 40. Is dit product niet meer beschikbaar in uw maat of wilt u liever in de...
€ 34,95 *
CYELL - AFRICAN OASIS bikinitop - zwart wit - Haarlem CYELL - AFRICAN OASIS bikinitop - zwart wit
Luipaardprint is een absolute must-have in je bikinilade deze zomer. Deze triangel bikinitop heeft foam pads en kan dankzij de striksluiting in de nek en op de rug perfect op maat worden afgesteld. Verkrijgbaar in maat 36 - 42. Is dit...
€ 59,95 *
CYELL - SUNSET GLITZ bikinitop - wit - Haarlem CYELL - SUNSET GLITZ bikinitop - wit
Ga voor een 70s' sfeer met een modern randje in deze retro gestreepte bikinitop. Deze triangel bikinitop heeft een foamcup en kan dankzij de striksluiting in de nek en op de rug perfect op maat worden afgesteld. Verkrijgbaar in maat 36 -...
€ 64,95 *
CYELL - SAHARA SANGRIA bikinitop - roze - Haarlem CYELL - SAHARA SANGRIA bikinitop - roze
De Sahara Sangria push-up bikinitop van Cyell is uitgevoerd in een roze slangenprint. Deze kleurrijke bikinitop kan gedragen worden als halter met een leuke striksluiting of met rechte schouderbandjes. De push-up in de bikinitop zorgt...
€ 59,95 *
CYELL - CHARMER TRIANGEL bikinitop - zwart - Haarlem CYELL - CHARMER TRIANGEL bikinitop - zwart
Met een luxueuze ribstof is Charmer verre van een 'gewone' zwarte bikini. Deze triangel bikinitop heeft een foamcup en is verkrijgbaar in maat 36 - 42. Is dit product niet meer beschikbaar in uw maat of wilt u liever in de winkel passen?...
€ 59,95 *
CYELL - SUNSET GLITZ bikinitop - wit - Haarlem CYELL - SUNSET GLITZ bikinitop - wit
Ga voor een 70s' sfeer met een modern randje in deze retro gestreepte bikinitop. Deze bikinitop kan op drie verschillende manieren worden gedragen: als een halter door de bandjes in de nek te strikken, met schouderbandjes of strapless....
€ 69,95 *
30%
CIRCLE OF TRUST - AVERY short - zwart - Haarlem CIRCLE OF TRUST - AVERY short - zwart
Deze fleurige korte broek voor dames is uitgevoerd in het geel met een all-over bloemen print. De Avery short heeft een elastische tailleband, deze loopt aan de voorkant over in een riempje. Het broekje is vervaardigd van een dun crepe...
€ 48,97 * € 69,95 *
30%
PAR 69 - BODY top - groen PAR 69 - BODY top - groen
Een van onze nieuwe favorieten is de body-top coltrui en kan overal mee worden gedragen. Ongelooflijk chique en sexy tegelijkertijd. Het is ontworpen voor de modieuze golfvrouw Het houdt je warm tijdens winderige zomeravonden op de baan,...
€ 62,97 * € 89,95 *
2 van 44